Jak posílit imunitu u dětí ?



Imunitní systém je nepostradatelným strážcem našeho zdraví. Dennodenně se setkáváme s různými vlivy, kterým musí naše tělo čelit a zejména v chladnějším zimním období je důležité pečovat o imunitu dětí. Zde jsou některé rady, které vám mohou pomoci podpořit jejich imunitu během sezónních respiračních onemocnění a virových infekcí:

1. Kolostrum - Přirozená Imunitní Pojistka - Kolostrum, prvotní mateřské mléko, je přírodním zdrojem vitamínů, minerálů a stopových prvků, které jsou klíčové pro zdraví těla. Je to jako malý imunitní zásobník pro vaše dítě.

2. Probiotika - Posílení Mikrobiomu - Zdravý mikrobiom střev hraje významnou roli nejen v trávicím procesu, ale i v psychickém zdraví. Orální probiotika, například Bactoral, mohou pomoci udržet zdravou mikroflóru v ústech a horních cestách dýchacích. Doporučuje se užívat je podle potřeby s týdenními přestávkami.

3. Betaglukany a Imunoglukany - Přírodní Podpora - Betaglukany se nacházejí v ovesných vločkách a houbě hlívě ústřičné. Můžete je vyzkoušet ve formě sirupu nebo tablet s příchutí lesních jahod. Imunoglukany jsou dostupné v podobě sirupů pro děti a mohou posílit imunitní systém.

4. Rybí Olej a Omega-3 Mastné Kyseliny - Rybí olej je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které jsou pro tělo důležité. V žvýkacích kapslích nemá rybí tuk svou typickou pachuť a je vhodný i pro děti.

5. Rakytník - Vitaminová Bomba - Rakytník obsahuje vitamíny C a A, stejně jako organické kyseliny, což ho činí ideální volbou pro posílení imunitního systému dětí. Rakytníkové želatinky nebo rakytníkový sirup jsou chutnými způsoby, jak dětem dodat tyto prospěšné látky.

6. Vitamíny - Přírodní Nebo Doplňková Podpora - I když by měly děti dostávat vitamíny z ovoce a zeleniny, někdy je dobré sáhnout po multivitamínových přípravcích ve formě žvýkacích bonbónů, pokud nejí dostatek.

7. Otužování - Přirozená Imunitní Trénink - Dopřejte svým dětem venkovní aktivity za každého počasí. Dbáte-li na správný oděv, pomáháte jim budovat odolnost vůči různým podmínkám. Teplotu v místnosti také nepřehánějte, ideálně stačí 18°C pro spánek.

8. Dostatek Spánku - Pro Regeneraci a Imunitu - Pro správnou regeneraci organismu jsou důležité dostatečné hodiny spánku. Předškolní děti a školáci potřebují zhruba 8-10 hodin spánku, aby byli plní energie a jejich imunitní systém byl v optimální kondici.

S těmito doporučeními můžete podpořit zdravou imunitu vašich dětí a pomoci jim zůstat zdravými a plný energie, i když se kolem nich šíří různé infekční nemoci.

Zahajte cestu k silné imunitě vašeho dítěte nyní – objednejte si Královský Imuník a začněte s posilováním jeho obranyschopnosti již dnes.

 

Královský Imuník - dětský sirup na podporu imunity, 200ml

 
*Nyní s dopravou ZDARMA*



Autor článku: Tomáš Hýbner