Komplexní zhodnocení produktu PRIMULUS - Podpora libida, normální funkce svalů, hormonální rovnováha

Natrefili jste na doplněk stravy PRIMULUS a zaujal vás? Přípravek PRIMULUS je multivitamínovým preparátem. Co přesně obsahuje? Komu je určen a kdo by jej tedy měl užívat? A jakým způsobem vám může pomoci? Na to všechno se podíváme právě tady a teď.

Co je PRIMULUS

PRIMULUS je doplněk stravy určený zejména pro muže. Jeho složení je tedy čistě přírodní a zároveň je nutné si uvědomit, že se nejedná o lék. Od konvenčních přípravků na podobné bázi se liší právě svým unikátním složením, které bylo koncipováno přímo s ohledem na potřeby mužů.

Co na PRIMULUS říkají jeho uživatelé

A co na účinky přípravku PRIMULUS říkají samotní muži? Jak jsou s jeho složením spokojeni? Uživatel Karel na webu muj-lekar.cz uvádí:

Teď užívám Primulus už čtvrtý měsíc a musím navíc konstatovat, že se ode mě drží dál i všechny nemocí, pokud tedy nepočítám občasnou rýmu. Tipnul bych, že na tom budou mít svůj podíl všechny ty vitamíny a minerály, které si dopřávám. Mimochodem z dávky dvou tablet denně jsem se na jednu dostal už po měsíci a myslím si, že to bohatě stačí. Takže ani cenově nevychází tahle kúra nijak katastroficky.

„Skutečný energizující účinek.“
Při delším užívání multivitaminu PRIMULUS nastupuje skutečný energizující účinek, nejen tělesný, ale i duševní tak, jak výrobce uvádí. Zkušenost pana Jiřího.

„Užívám už několik let.“
Užíval jsem různé vitamíny, ale PRIMULUS mne zaujal, že obsahuje jen potřebné vitamíny pro zvýšení vitality a posílení imunity. Užívám několik let. Velmi spokojen jak s balením tak užíváním. Přínosem je energie, odolnost vůči stresu, není třeba užívat další preparáty. Oceňuji pravidelné zasílání, tudíž se nemusím starat o pravidelný přísun. Doporučuji.Píše Mario Frenko , 41 let přímo na webu výrobce.

2xprimulus

Koupit výhodné balení na dva měsíce s dopravou zdarma.

Proč užívat přípravek PRIMULUS?

PRIMULUS vám přináší vyvážený poměr vitamínů a minerálů doplněných o rostlinné extrakty. Zároveň tento preparát garantuje, že jednotlivé složky jsou v každé tabletě obsaženy v dostatečném množství tak, aby jeho užívání skutečně přinášelo pozitivní výsledky.

PRIMULUS především přispívá k udržení optimální hladiny testosteronu v těle. Z toho vyplývá, že dokáže napomoci ke:

  • snížení pocitů únavy a vyčerpání,
  • podpoře imunity,
  • podpoře tvorby a udržení svalové hmoty,
  • lepší regeneraci,
  • snížení míry vyčerpání a udržení psychické pohody.

primulus

Chci objednat doplněk stravy PRIMULUS

Rozbor složení doplňku PRIMULUS, které rozhodně nezklame

Složení přípravku PRIMULUS je navrženo v souladu s aktuálními poznatky moderní vědy. Zároveň byl tento doplněk vyroben v ČR, pochází tedy z ověřených zdrojů. Konkrétně v každé tabletě najdete:

Zinek

U mužů zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu. Dále se podílí na zachování optimální schopnosti plodnosti a reprodukce. Tento minerál má také příznivý vliv na zdraví prostaty.

Vitamín D3

Vitamín D3, jinak se nazývá také cholekalciferol, považujeme za jednu z nejdůležitějších forem vitamínu D. Především se zasluhuje o správnou funkci našeho imunitního systému. Potřebný je také pro uchování normální funkce svalů.

Hořčík

Hořčík je přítomný u řady metabolických reakcí lidského těla. Nedostatek hořčíku se proto podepisuje jak na fyzickém, tak i na psychickém zdraví. Potřebný je především pro adekvátní fungování svalů a nervového systému a pro normální psychickou činnost.

Vitamín B6

Vitamín B6 alias pyridoxin patří mezi vitamíny rozpustné ve vodě. Tento vitamín funguje jakožto koenzym, tedy urychluje chemické reakce v buňkách a metabolické reakce. Nedostatek vitamínu B6 se projevuje hlavně nervosvalovou dráždivostí, zapomnětlivostí a záněty sliznice ústní dutiny.

Vitamín C

Vitamín C je nezbytný pro celou řadu fyziologických procesů v lidském organismu. Dodávat byste jej tělu měli především pro správný energetický metabolismus a také pro optimální činnost nervové soustavy. Stejně tak je nutný pro dobrou funkci imunitního systému.

Selen

Selen je pro lidský organismus v prvé řadě zásadní jakožto antioxidant. U mužů dále pozitivně ovlivňuje spermatogenezi. Pokud nemáte selenu dost, projeví se to únavou, zhoršenou imunitou, ale třeba i padáním vlasů.

Pískavice řecké seno

Další vysoce účinný antioxidant, to je rostlina se zvláštním názvem pískavice řecké seno. Používá se coby koření, ale i jako léčivá bylina. Využívá se hlavně pro podporu trávení. Celou rostlinu lze kromě toho považovat za bohatý zdroj pro organismus důležitých látek, jako je lecitin.

Kotvičník zemní

Kotvičník zemní je tradiční složkou přípravků pro muže. Dokáže totiž příznivě ovlivnit pohlavní orgány a hormonální aktivitu. Má povzbuzující efekt a užívá se pro zvýšení sexuální aktivity a libida. U mužů též napomáhá k podpoře tvorby spermií.

Extrakt z černého pepře

Extrakt z černého pepře se používá jakožto účinný antioxidant. Dále může být využit pro podporu krevního oběhu. Navíc urychluje proces látkové výměny a podporuje absorpci živin, jako je selen nebo vitamíny B a C.

Jak se přípravek PRIMULUS užívá

PRIMULUS je nutné užívat pravidelně, a to vždy v dávce 2 tablety za den. Primárně je určen pro muže nad 25 let, u nichž se již projevuje přirozeně se snižující hladina testosteronu. Mladší muži však mohou tento přípravek taktéž užívat, a to pro doplnění potřebných vitamínů a minerálů.

Má doplněk stravy PRIMULUS nějaké vedlejší účinky?

Doplněk PRIMULUS naštěstí nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky. A to díky jeho složení. Složení je totiž čistě přírodní, a tak působí čistě na přirozené bází. 

Nicméně je vhodné upozornit, že muži užívající léčiva na vysoký krevní tlak by měli nasazení tohoto preparátu konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.

Podpořte svou sexualitu, vitalitu i fyzickou odolnost

Vyzkoušejte i vy přípravek PRIMULUS a posilte nejen své libido, ale také svůj imunitní systém. Díky přírodnímu složení se zase budete cítit skvěle. Ovšem pamatujte na to, že PRIMULUS není žádný lék, proto vám žádné problémy či zdravotní potíže nevyléčí. Pouze vám přirozeně posílí vitalitu i fyzickou odolnost.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner