Hodnocení a recenze produktů Brainmax

Značka BrainMax je jedinečnou společností na trhu s doplňky výživy. Specializuje se na produkty, které jsou vyráběny v České republice z přírodních surovin. Doplňky výživy BrainMax mají složení založené na nejmodernějších poznatcích týkajících se účinných látek, vitamínů, stopových prvků a bylinek. A jaké produkty by vám od této značky neměly uniknout?

BrainMax - Glutathione

Jako první si představíme doplněk stravy Glutathione.

Přípravek Glutathione obsahuje nejsilnější antioxidant v lidském těle L-Glutathione. Přirozeně se vyskytuje v játrech a mezi jeho pozitivní účinky patří očista a regenerace jater

Chrání a obnovuje buňky, má silný detoxikační účinek a přispívá předcházet předčasnému stárnutí. Doplněk výživy Glutathione kromě tohoto silného antioxidantu obsahuje rovněž kyselinu alfa-lipoovou, extrakt z borůvek a vitamin E, jež pozitivně působí na organismus a hraje roli při oxidativním stresu.

24950_s-acetyl-l-glutathione-brainmax-jpg-eshop

Vyzkouším Glutathione

Kdo by měl přípravek Glutathione užívat

Užívat jej mohou lidé, kteří jsou vystaveni nadměrné zátěži, a to jak psychické, tak i fyzické. Dále by jej měli užívat lidé, kteří potřebují přispět kondici svých jater, posílit imunitu a zbavit se toxinů. Skvělou volbou je i pro ty, kteří potřebují nastavit přirozenou hormonální rovnováhu.

BrainMax - Zinc complex

Jako další zajímavý doplněk stravy, který značka BrainMax nabízí, vám představíme Zinc complex.

Jedná se o bioaktivní formu zinku, selenu a mědi, což jsou minerály nezbytné pro správné fungování lidského těla. 

Udržují přirozenou rovnováhu v organismu a hrají roli jako účinné antioxidanty. Zinek napomáhá imunitě a přispívá ke zdraví kostí. Přípravek obsahuje také kurkumu, která je známá svými pozitivními účinky na trávicí systém. 

Zinc complex podporuje normální činnost jater, napomáhá upravovat hormonální hladinu a podporuje zdraví kardiovaskulárního systému.

Snímek obrazovky 2021-07-15 v 9.28.33

Vyzkouším Zinc Complex

Kdo by měl přípravek Zinc complex užívat

K užívání je tento doplněk stravy vhodný pro ty, kteří chtějí podpořit svůj imunitní systém. Zinek také pozitivně působí na kvalitu vlasů a nehtů, což dozajista ocení hlavně ženy. Užívat jej mohou dokonce i vegani, a to díky tomu, že jsou kapsle vyrobené z čistě přírodních složek.

BrainMax Vitamin D3 & K2

V neposlední řadě vám rádi představíme přípravek BrainMax Vitamin D3 & K2.

Vitaminy skupiny D jsou obzvláště potřebné v období, kdy je méně slunečního světla, jako je zima. Působí pozitivně na psychiku, kosti, posilují imunitní systém a přirozeně vyrovnávají hormonální hladinu v těle. 

Přispívají rovněž k pevnosti a hustotě svalů. Hrají roli ve zdraví kardiovaskulárního systému a při zánětlivých stavech v organismu. Přípravek obsahuje rovněž bio kurkumu.

Kdo by měl přípravek BrainMax Vitamin D3 & K2 užívat

Užívat by jej měli lidé, kteří se cítí unavení nebo potřebují podpořit stav svých kostí po úrazech či při osteoporóze.

brainmax vitamin D3 K2

Chci vyzkoušet D3 a K2

BrainMax přináší posílení organismu v kapslích

To však samozřejmě není vše, co značka BrainMax nabízí. Vyzkoušet ještě můžete přípravek Performance Magnesium, který organismu přirozeně doplňuje důležitý minerál hořčík. A doporučit můžeme ještě i BrainMax Vitamin D3, který zase doplňuje vitamín D3, jež hraje důležitou roli ve zdraví kostí, zubů a pro posílení imunity. 

Posilujte svou obranyschopnost po celý rok

Pokud jste tedy zatím nic od značky BrainMax nevyzkoušeli, nyní je k tomu ideální příležitost. Posílit svůj organismus a imunitu je vhodné kdykoliv po celý rok, a tak můžete s užíváním doplňků stravy začít prakticky okamžitě. Vždy se pouze řiďte doporučeným dávkováním na obalu daného přípravku.

Další produkty značky BrainMax jsme pro vás přehledně připravili na jedno místo.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner