Velké hodnocení produktů značky Venira

Venira je českou značkou zaměřenou na přírodní kosmetiku a doplňky stravy. V čem vyniká? Jaké produkty nabízí? A které z nich jsou mezi uživateli ty nejoblíbenější? Pohodlně se usaďte, začínáme.

 

Co je Venira?

Venira je českou značkou, která prodává přírodní kosmetiku a doplňky stravy. Na tuzemském trhu úspěšně působí už od roku 2017. Od samého počátku se Venira profiluje podobně: Prvním produktem z portfolia byly kapsle určené pro krásné vlasy, nehty a pleť.

Ty se v nabídce udržely až dodnes. V čase se však portfolio významně rozšířilo. Jedno však mají výrobky Venira společné dodnes: Jedná se o vysoce kvalitní produkty přírodního charakteru. Odpovídají tak požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků.

Venira zároveň dbá nejen na spokojenost lidí, ale i přírody. Proto žádné doplňky z jejich dílny nejsou a nikdy nebyly testovány na zvířatech.

 

Které produkty Venira stojí za vyzkoušení?

Produkty od společnosti Venira jsou rozděleny do několika řad:

  • anti-age řada
  • hydratační řada
  • doplňky stravy
  • kolagenové drinky
  • šampony a kondicionéry
  • vlasová kosmetika
  • vitamíny pro děti
  • séra
  • peelingy
  • oleje
  • čaje

 

K nejoblíbenějším produktům mezi uživateli patří:

Venira péče o vlasy nehty a pleť - 40 denní kůra (80 tablet)

VENIRA kapsle pro vlasy, nehty a pleť - 40 denní kúra - Tento produkt obsahuje celkem 19 účinných složek pro zdravé vlasy, nehty i pokožku. 

Ve složení naleznete především pivovarské kvasnice, dále L-metionin, L-tyrosin, L-cystein, hydrolyzovaný kolagen a přesličku rolní.

Tyto látky hrají zásadní roli zejména v působení na pojivové tkáně. Přípravek VENIRA kapsle pro vlasy, nehty a pleť vyniká komplexním složením a vysokým podílem aminokyselin. Konkurenční preparáty totiž obvykle obsahují pouze dvojici aminokyselin.

Další příznivé účinky

Kromě tohoto se podílí na normální funkci močové soustavy a přispívá k dobrému stavu kostí a kloubů. Příznivý vliv se tomuto přípravku připisuje i na cévní systém.

Preparát ovšem, pozor, neslouží jako náhrada pestré stravy. Stejně tak není vhodné překračovat doporučenou denní dávku stanovenou výrobcem, tj. nejvýše 2 tobolky denně. Tablety jsou určeny pro dospělé, po konzultaci s lékařem je mohou užívat i těhotné a kojící ženy.

Venira péče o vlasy nehty a pleť - 40 denní kůra (80 tablet)

Venira jahodový kolagenový drink pro vlasy nehty a pleť - 30 sáčků

VENIRA kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť - lesní jahoda - Tento preparát je určen všem uživatelům, kteří touží po kvalitnějších vlasech, nehtech i pokožce

Hlavní účinnou látkou je bioaktivní hydrolyzovaný kolagen. Konkrétně se jedná hned o tři typy kolagenu, a to typ I, II a III, jež se přirozeně vyskytují v lidském těle.

Ten doplňují další účinné látky, které se starají o vaši krásu. V drinku Venira je zastoupen zinek, vitamín C, niacin, riboflavin, kyselina listová a vitamín B6.

Stačí jeden sáček denně

Instantní nápoj nabízí chutnou jahodovou příchuť, nebo také příchuť malina, a neobsahuje žádný přidaný cukr či jiná nežádoucí chemická aditiva. Jeho výraznou předností je tak nejen lahodná chuť, ale i to, že se velmi snadno užívá. Denně stačí podat pouze 1 sáček.

Doplňky stravy nejsou léky

Pozor, nutné je vzít v potaz, že přípravek nemá žádné léčivé účinky. Proto v případě, že trpíte závažnými zdravotními obtížemi, konzultujte svůj zdravotní stav se svým ošetřujícím lékařem, případně lékárníkem.

Venira jahodový kolagenový drink pro vlasy nehty a pleť - 30 sáčků

Venira vitamínový komplex pro těhotné a kojící ženy - 60 kapslí

VENIRA vitamínový komplex pro těhotné a kojící ženy - Tento přípravek je určen ženám, které jsou v očekávání nového přírůstku do rodiny.

Doplněk obsahuje hned 25 účinných látek, které zajišťují minerály a živiny pro novopečené i budoucí maminky. Ve složení se nachází mimo jiné kyselina listová, magnesium, jód, železo, vitamín C, zinek, selen či biotin.

Jedná se čistě o přírodní složení, které se šetrně stará o zdraví nastávající či novopečené maminky. Užívají se 2 kapsle denně.

Venira vitamínový komplex pro těhotné a kojící ženy - 60 kapslí

 

Další oblíbené produkty od Venira

Mezi další oblíbené produkty od společnosti Venira patří:

 

Co na Veniru říkají uživatelé a uživatelky?

Ovšem co na produkty Veniry říkají samotní uživatelé? Jak jsou s produkty spokojeni? Co si na nich nejvíce cení? 

Citace jsou ponechány v autentickém znění:

Venira péče o vlasy nehty a pleť - 40 denní kůra (80 tablet) - „Je pravda, že jsem tomu moc nevěřila, ale s výrobkem jsem maximálně spokojena, splnil moje očekávání. Řasy jsou kvalitnější hustší a delší, změna se projevila již během týdne. Mohu jen doporučit, už jsem objednala další balení :-).” - uživatelka Jana R. (Zdroj: portál Heureka.cz)

Venira péče o vlasy nehty a pleť - 40 denní kůra (80 tablet) - „Již po týdnu užívání pozoruji pevnější nehty a zdravější pleť. S viditelným výsledkem u vlasů počítám nejdřív po 40 denní kůře. Zatím maximální spokojenost :)” - uživatelka Šárka (Zdroj: portál Heureka.cz)

Vlasy nepadají tolik a jsou lesklejší, používám ale kratší dobu, ten wow:-) efekt teprve očekávám, rychle rostou nehty. Cena odpovídá kvalitě... 18 vitamínů a aminokyselin mluví za vše, u Veniry určitě zůstanu.” - uživatelka Věrka (Zdroj: portál Heureka.cz)

 

Zdravé tělo je krásné tělo

Říká se, že krása vychází zevnitř. A právě společnost Venira si tohoto faktu všimla a podporuje jej svými produkty. Nabízí produkty nejen pro krásné vlasy, nehty a pleť, ale také pro detoxikaci organismu, podporu celkové obranyschopnosti, nebo také pro kvalitnější spánek. To všechno jsou vysoce kvalitní přípravky založené na čistě přírodní bázi, které můžete od této firmy vyzkoušet i vy.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner