Zdravý a aktivní život pro muže

se_zivot

S přibývajícím věkem mohou někteří muži cítit pokles aktivity a sexuálního libida. Také častěji přicházejí problémy s klouby a svaly. Jestliže toužíte tyto příznaky stárnutí oddálit, vyzkoušejte certifikované doplňky stravy, které jsou plné vitamínů a minerálů. Které vám můžeme doporučit?

se_zivot1

PRIMULUS


PRIMULUS je doplněk stravy pro muže, který podporuje vášeň, výkon i vitalitu. Hraje roli při udržení optimální hladiny testosteronu. Muž, který jej užívá, bývá méně vyčerpaný a je v lepší psychické pohodě. Napomáhá ke zlepšení nálady a přispívá imunitě organismu, tělo se lépe regeneruje.

Složení tohoto přípravku se sestává z výtažků z bylin, vitamínů a minerálů. V doplňku stravy PRIMULUS je obsažen zinek, vitamín D3, hořčík, vitamín B6, vitamín C, selen, pískavice řecké seno, kotvičník zemní a extrakt z černého pepře.

Užívání doplňku PRIMULUS vám navrátí zdraví a vitalitu. Navíc je jeho užívání velice snadné. Dávkování je v tabletách - stačí užít 2 tablety denně během nebo po jídle.

primulus

Proerecta Klasik

Proerecta Klasik je přípravek pro podporu erekce. Přirozeně podporuje sexuální zdraví, udržuje normální funkci pohlavních orgánů a má pozitivní vliv na kardiovaskulární a reprodukční systém.

V přípravku Proerecta Klasik je obsažen extrakt z hroznových jader, ženšenový extrakt, guarana extrakt a extrakt z rostliny Rhodila rosea.

Užívání přípravku Proerecta Klasik podpoří vaši erekci i sexuální život. Účinek přetrvává až 72 hodin, kdy si můžete naplno užívat uspokojivého sexuální život s vaší partnerkou. Účinek je okamžitý, již po užití první tablety. Navíc je to český výrobek a složení je zcela přírodní.

BrainMax Testoboss, 100 vegan kapslí

BrainMax Testoboss je přípravek unikátním svým složením sedmi bylin, které mají příznivý vliv na vitalitu, potenci a sexuální zdraví. Přispívá k hormonální rovnováze a podporuje plodnost. Dozajista oceníte také jeho přírodní původ. Působí jako afrodisiakum a je vhodný i pro vegany.

Byliny v tomto přípravku jsou prospěšné pro celé tělo, tedy jak pro váš kardiovaskulární systém, tak i pro trávicí trakt. Přirozeně podporuje hladinu testosteronu a má pozitivní vliv na zdraví močového systému. Je v něm obsažena maca peruánská, ashwaganda, škornice, tribulus terrestris, tongkat ali, catuaba a muira puama.

Tyto byliny jsou tradičními léčivými prostředky vycházejícími z přírodních kultur. Z asijské i indiánské. Po jeho užívání se budete cítit opět svěží a plní síly. Lidé tyto byliny používali už po staletí na podporu libida a celkové aktivity těla.

se_zivot3

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger 3

Firma BrainMax nabízí i další zajímavý přípravek, a to BrainMax 3.0 Anabolic Dagger 3 s trojnásobným množstvím zinku. Je to optimalizátor testosteronu.

Podporuje mužskou plodnost a potenci, má pozitivní vliv na tvorbu hormonů a přispívá k imunitě organismu. Podporuje přirozenou hladinu cukru v krvi a má protizánětlivý účinek.

Přináší chuť do tréninku a zpevnění svalstva. Obsahuje extrakt z rostliny maca, sibiřský ženšen, tribulus terrestris, pískavici řecké seno, extrakt z brokolice, z rostliny Rhodiola rosea, kreatin, vitamín D3, bioperin a další látky, které posilují organismus.

S přípravkem BrainMax 3.0 Anabolic Dagger 3 se budete cítit silnější, s lepší svalovou hmotou a plní energie.

MOVit Energy Dr. Booster 60 tablet

MOVit Energy Dr. Booster - Tento přípravek nabízí energetickou stimulaci. Zaručen je dlouhodobý účinek. Energie nabíhá okamžitě, povzbuzuje činnost mozku, podporuje myšlení a osvěžuje paměť. S přípravkem MOVit Energy Dr. Booster 60 tablet vás čeká okamžité osvěžení a aktivita.

Má přírodní složení a hodí se i pro vegany. Je určen především pro muže, kteří hodně pracují a jsou vyčerpaní.

Energie nastupuje ihned a má také dlouhodobý efekt. Obsahuje taurin, borůvkový extrakt, extrakt z kořene ženšenu sibiřského, zelený čaj, zázvor, zinek, vitamíny B12, B1, B6, C, D a hořčík.
S MOVit Energy Dr. Booster 60 tablet se konečně nebudete cítit unavený a bez motivace cokoliv dělat. Funguje dokonce lépe než káva.

booster-30tbl

Doplňky stravy pro muže, které podpoří vaše zdraví

To byly tedy naše nejlepší tipy na zajímavé a účinné doplňky stravy určené pro muže. Vyzkoušejte i vy tyto přípravky a povzbuďte svůj organismus. Ať už jste sportovec, manažer, otec početné rodiny, anebo jen zkrátka muž, který chce podpořit svou výkonnost. Více zajímavých přípravků určených speciálně pro vás, tedy pro muže, najdete v naší kategorii Doplňky stravy pro muže.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner