Komplexní zhodnocení produktu FEMINUS - Ženské zdraví v tabletě

FEMINUS je přírodním bylinným prostředkem, který je určen speciálně ženám. Podporuje energii, vitalitu a libido. Jaké je jeho složení? S jakými problémy vám může pomoci? A co na něj říkají samotné uživatelky? Pojďme se na to společně podívat.

Co na FEMINUS říkají jeho uživatelky? Recenze a hodnocení produktu FEMINUS:

A co na FEMINUS říkají samotné uživatelky? Jaké s ním mají zkušenosti? A s čím vším jim pomohl? Například uživatelka Dana B., která se se svou zkušeností svěřila na portálu pilulka.cz, píše:

Zmizely návaly horka, zlepšila se pleť a vypadávání vlasů. Snížila se únava. Cítím opět více energie v těle. Když jsem lékařce na endokrinologii říkala, že užívám Feminus, vyhledala si jeho složení. Feminus mi schválila a vyjádřila se, že má velmi dobré složení minerálů a vitamínu. Doporučuji všem ženám, které se chtějí cítit dobře.

Blanka D. si na témže webu webu pochvaluje:

Užívám přípravek FEMINUS a musím konstatovat, že od té doby je mi skvěle. Když mi tablety docházely zkusila jsem brát po jedné tabletě, ale po několika dnech mi opět začaly návaly horka a vše, co se k přechodu vztahuje. Za mě je to skvělý přírodní produkt a vřele doporučuji všem ženám. Přípravků na příznaky v přechodu jsem vyzkoušela několik, ale až tento mi opravdu pomohl.

36 čtenářek magazínu bety.cz udělilo 94% hodnocení. FEMIUNS se řadí mezi nejprodávanější produkty na menopauzu u nás. Neváhejte a vyzkoušejte ještě dnes.


Snímek obrazovky 2021-08-12 v 11.58.00

Chci vyzkoušet FEMINUS

Paní Libka si zase nejvíce pochvaluje úlevu od návalů horka:

Přírodní doplněk stravy FEMINUS mě velice zaujal. Za dobu užívání jsem pozorovala úlevu od návalů horka nebo pocitu zimy. Bohužel další změny jsem moc nepocítila. Ale je možné, že v této “koronavirové” době bych na tom byla s únavou a pletí hůř. Rozhodně jsem spokojená s úlevou od návalů a věřím, že při dlouhodobějším užívání, bych pocítila i další zlepšení. Tento doplněk stravy mohu doporučit.

Paní Soňa uvádí zkušenosti s přípravkem FEMINUS od své maminky, která aktuálně řeší problémy s menopauzou:

Produkt Feminus užívala moje maminka (56 let), která řeší aktuálně problémy s menopauzou. Po užívání uvádí, že oceňuje především přírodní složení přípravku, jako možnou variantu nehormonální léčby příznaků menopauzy. Po užívání sděluje, že se necítí tak unavená jako dříve. Celkově se cítí více vitální. Ustoupilo noční pocení a celkové návaly horka během celého dne. Hodnotí tento přípravek jako nejlepší ze všech, které doposud užívala. Zvažuje koupi i nadále.

Paní Eva je k podobným přípravkům skeptická. Proto ji FEMINUS velice mile překvapil:

Tablety Feminus mě mile překvapily. Jsem k potravinovým doplňkům spíše skeptik, ale vzhledem k náročnému období, které teď většina žen (maminek) prožívá, jsem chtěla zjistit, zda opravdu neexistuje něco, co by mě "nakoplo" a zatočilo s "jarní únavou". Po několika dnech užívání jsem se opravdu cítila méně unavená, měla jsem víc elánu a chuti do života. A možná i díky Feminusu si na mě zatím žádné viry a bakterie nepřišly :-)

 

Složení přípravku FEMINUS

FEMINUS je přírodním doplňkem stravy, který obsahuje speciálně vybrané vitamíny a minerály, jež přináší ženám úlevu nejen v období menopauzy. Extra silné složení je založeno na bázi rostlinných extraktů.

Konkrétně přípravek obsahuje následující byliny:

  • maca peruánská,
  • vitánie snodárná,
  • damiána pravá,
  • andělika čínská,
  • muira puama,
  • extrakt z kakaa,
  • kotvičník zemní.

Maca peruánská

Maca peruánská je uznávána pro svůj příznivý vliv na plodnost a je považována i za bohatý zdroj fytoestrogenů. Přispívá ke zlepšení fyzického a duševního zdraví a zvýšení vitality, přispívá k hormonální rovnováze zejména v období menopauzy.

Vitánie snodárná

Vitánie snodárná se podílí především na omlazení organismu a je známá jako účinný antioxidant. Příznivý účinek má na kognitivní činnost, napomáhá tlumit únavu a zlepšit koncentraci.

Damiána pravá

Damiána pravá je přírodní složkou, která slouží pro posílení sexuálního zdraví. Podporuje i vaši psychickou kondici a může být vhodná k udržení normální tělesné hmotnosti. 

Andělika čínská

Andělika čínská je známá jako antioxidant. Díky obsahu esenciálních olejů, organických kyselin a jejich esterů a také vitamínů, aminokyselin a sacharidů má vliv hlavně na urogenitální trakt.

Muira puama

Muira puama je přírodní alternativou, která přispívá k udržení rovnováhy hormonálního systému, čímž napomáhá mírnit nepříjemné projevy menopauzy.

Extrakt z kakaa

Extrakt z kakaa působí jako antioxidant. Tělo tak chrání před poškozením vlivem oxidačního stresu. Ten vede k rozvoji řady onemocnění, jako je ateroskleróza či infarkt myokardu.

Kotvičník zemní

Kotvičník zemní se využívá k normalizaci funkce močové a reprodukční soustavy a k posílení imunitního systému. Podporuje tělový a svalový tonus, přispívá ke zvýšení energie, napomáhá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a hraje roli pro normální funkci dýchacího systému.

Dále ve složení přípravku FEMINUS naleznete tyto vitamíny a minerály:

  • zinek,
  • vitamín C,
  • vitamin E,
  • vitamin B6,
  • vitamin D3,
  • vitamin B12.

Pro koho je přípravek FEMINUS určen?

FEMINUS je přípravek, jehož složení bylo koncipováno s ohledem na ženský organismus. Určen je tedy všem ženám. A to již ve věku od 35 let. 

Je tedy vhodný nejen pro ženy v menopauze, ale také pro ženy, které potřebují zvýšit libido a energii, podpořit svou plodnost, anebo celkově posílit své zdraví.

Kdo by přípravek FEMINUS neměl užívat

 

Přípravek FEMINUS naopak není určen pro děti a mladistvé. Stejně tak je nevhodný pro těhotné a kojící ženy

Vyhnout by se mu měly také ženy trpící endometriózou a ty, jimž byla diagnostikována myomatózní děloha. FEMINUS není taktéž možné kombinovat s léky na ředění krve.

Jaké účinky má doplněk FEMINUS

FEMINUS lze doporučit všem ženám, které potřebují zvýšit svou energii, vitalitu a libido. Primárně je navržen jako prostředek napomáhající ke zmírnění nežádoucích příznaků menopauzy.

Ta je způsobena poklesem hladiny estrogenu a progesteronu. To s sebou nese řadu nepříjemných průvodních jevů jako například návaly horka, obtížné usínání či změny nálad, úzkostlivost a podrážděnost. Menopauzu doprovází i vaginální suchost, snížení libida, bolesti hlavy nebo únava.

FEMINUS je prostředkem, který vám může ryze přírodní cestou přispět k úlevě od těchto nežádoucích projevů. Doplněk stravy neobsahuje žádné hormony. Svou sílu čerpá výhradně z přírody.

Jak se doplněk stravy FEMINUS užívá a dávkuje 

Užívají se 2 tablety denně. Tobolky je vhodné užít během jídla nebo bezprostředně po něm. Tablety se zapíjejí vodou či jiným nápojem.

Nikdy nepřekračujte denní doporučené množství. Zároveň pamatujte, že přípravek FEMINUS není žádný lék, tudíž vám nic nevyléčí. Pouze vám přirozenou formou napomůže k úlevě od nežádoucích projevů menopauzy.

Menopauzu si nemusíte protrpět

Také si procházíte menopauzou? Zažíváte náročné období? Trápí vás návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad nebo málo energie? Vyzkoušejte FEMINUS. Jedná se o přírodní přípravek, který vám přirozenou cestou pomůže nastolit rovnováhu ve vašem organismu. Menopauzu si nemusíte protrpět.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner