Komplexní zhodnocení produktu VITESTIN - Přírodní pomoc na potíže se zažíváním

oko_vitestin_626x106px kopie

Máte dlouhodobé nebo i krátkodobé potíže se zažíváním? Trápí vás nedostatečná funkce střev či celého zažívacího traktu? Vyzkoušejte zcela přírodní bylinný nápoj VITESTIN®. O co se jedná? Co to umí? A proč byste jej měli vyzkoušet? To zjistíte z následujících řádků.

Co je VITESTIN® 

VITESTIN® je bylinný nápoj, který přispívá k harmonizaci tlustého i tenkého střeva. Obnovuje jejich přirozenou funkci a pečuje o sliznice zažívacího traktu.

Výroba produktu VITESTIN® 

Byl uveden na trh v roce 2017 a vytvořila jej laboratoř Jihočeského vědeckotechnického parku. Vyrábí jej česká firma Natura Imuneco s. r. o. a je vytvořen na základě vědeckých poznatků o funkci zažívacího traktu. Prošel dlouholetým vývojem a studiem přirozené funkce střev u testovaných osob. 

S čím vším vám VITESTIN® pomůže?

Napomáhá při zvládání Crohnovy choroby, ulcerózní kolitidy, chronických průjmů, zácpy, syndromu dráždivého tračníku, žaludku, jícnu a idiopatických onemocněních střev. Je vhodný pro vegany a neobsahuje žádný cukr, takže jej mohou užívat i diabetici.   

Hodnocení doplňku stravy VITESTIN®

A co říkají na VITESTIN® běžní zákazníci? Jaký ti s ním mají zkušenost?

Ověřený zákazník na Heuréce uvedl: „Je to skutečně povzbuzující nápoj. Po využívání 15 kusů jsme díky pozitivním změnám objednali nových 15 kusů. Vřele doporučujeme.” 

Paní Alice na portálu Heuréka zase uvedla tuto svou zkušenost: „Pomohl mě během velmi krátké doby od mých vleklých problémů s refluxem žaludku. Všem vřele doporučuji.

Hodnocení z webu Heureka.cz:

recenze_vitestin

Vyzkouším VITESTIN®

Pozitivní účinky VITESTINU®

Účinkuje rychle a efektivně na potíže zažívacího traktu. Harmonizuje funkci střev a zklidňuje sliznice, které se nacházejí v zažívací soustavě.

Již po krátké době užívání výrazně napomáhá zlepšení stavu střev a hraje roli jako doplněk stravy při potížích se zažívací soustavou.

akce13 2nahled5 (1)

Chci vyzkoušet VITESTIN® připravili jsme pro vás výhodnou 15 denní kúru

Složení přípravku VITESTIN®

Složení přípravku je tajné. Obsahuje směs 10 českých bylin, které běžně rostou kolem nás. 

Je v něm obsaženo rovněž aloe vera, které pokrývá střevní sliznici a ulevuje od obtíží. A také ženšen pravý z kvalitních zdrojů. Tento kořen ženšenu je několik let prosušený, do formy, která se nazývá ženšen červený a tím se zlepšuje jeho kvalita.

Neobsahuje žádné konzervanty, éčka ani sladidla. V přípravku je nosičem bylinného extraktu mikrobiologicky ověřená voda z přírodních zdrojů.

Jak užívat VITESTIN®

Přípravek VITESTIN® mohou užívat lidé, kteří mají potíže se zažíváním a trpí různými nemocemi zažívacího traktu. Neměly by jej užívat malé děti, pouze dospělé osoby.

První užití je 6 – 15 sklenic jako intenzivní kúra a později se dále užívá jako kúra udržovací. Užívá se jedna sklenice ráno na lačno před jídlem. Nápoj si můžete smíchat s džusem, čajem nebo také jiným nápojem. 

Nejlépe je popíjet jej a postupně polykat. Není dobré ho vypít na ex. Měl by mít pokojovou teplotu a je možné jej také lehce ohřát, ne však do té míry, aby vařil. Zničily by se tak totiž zdraví prospěšné látky.

Bylinný nápoj by měl působit minimálně hodinu a poté je dobré se nasnídat. Pokud se necítíte ráno na vypití celé sklenice, užijte druhou polovinu nápoje před obědem, rovněž na prázdný žaludek, aby mohl VITESTIN® co nejvíce účinkovat.

 

Zažívání vás nemusí trápit

Trápíte se s dlouhodobými průjmy? Anebo máte problém opačného charakteru? Zvykli jste si na to, že svůj volný čas podřizujete svému zažívání? Vyzkoušejte VITESTIN®. Zažívání vám může šlapat zase jako hodinky.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner