4 tipy na zdravé dárky: Při výběru dárků myslete na zdraví svých blízkých

V období Vánoc, narozenin, ale i jiných životních událostí, si lidé navzájem přejí vše nejlepší. A k tomu neodmyslitelně patří i přání pevného zdraví. Tak proč tímto směrem nenapnout i svoje snahy při výběru dárků?! Darovat zdraví je přece tím nejlepším, co pro blízkou osobu můžete udělat. Co tedy vybrat?

Výběr dárků zvládnete levou zadní

Narozeniny, svátky, výročí a samozřejmě i Vánoce: to jsou ty části roku, ve kterých se ze všech sil snažíme vybrat pro své blízké dokonalý dárek, který maximálně potěší a pokud možno bude co nejvíce užitečný. 

Ne vždy se nám to ale daří. Mnohdy končíme u nepotřebných ponožek či špatně zvolené knihy, kterou obdarovaný odloží na polici a nikdy jí nepřečte. Ne snad, že by na ponožkách nebo knihách bylo něco špatného, právě naopak. Existují ovšem i jiné možnosti.

Darováním zdraví nikdy nešlápnete vedle

Zdraví je to nejvzácnější a nejcennější, co každý z nás má. Nedá se koupit, nedá se vyměnit, nedá se jednoduše získat.

Pokud tedy darujete svým blízkým dárek, který bude mít potenciál posílit jejich zdraví, uděláte to nejlepší, co vůbec udělat lze. Dárek má být užitečný. A co si lze představit užitečnějšího než posílení zdraví?! 

Jakou konkrétní podobu by ale měl takový „zdravý dárek“ mít?

Dárky pro posílení zdraví

Vhodnými dárky pro posílení zdraví mohou být nejrůznější doplňky stravy, vitamíny, přípravky na podporu správné funkce kloubů apod. 

Volba konkrétního dárku závisí na osobě obdarovaného: co by se mu opravdu mohlo hodit a co konkrétně podpoří jeho dobrý fyzický i psychický stav?

A navíc dárky tohoto typu neocení zdaleka jen naše babičky a dědové. Dárky napomáhající udržení zdraví organismu jsou vhodné pro všechny věkové kategorie.

4 tipy na dárky pro zdraví

BrainMax S-Acetyl-L-Glutathione

BrainMax S-Acetyl-L-Glutathione je potravinový doplněk s glutathionem

Glutathione je přírodním antioxidantem a v těle podporuje přirozenou funkci jater, nervové soustavy a obecně imunitního systému. Přispívá k ochraně DNA, detoxikaci toxinů a těžkých kovů a k podpoře buněčné energie.

S postupem věku si ho ale naše tělo produkuje stále méně. Je to tak skvělý dárek pro naše seniory, ale samozřejmě nejen pro ně.

Tento doplněk stravy je vhodný pro osoby trpící stresem a vyčerpáním.

24950_s-acetyl-l-glutathione-brainmax-jpg-eshop

Chci darovat Glutathione

Lipozomální vitamín C

Dalším skvělým tipem na zdravý dárek je Vitamín C ovšem v lipozomální formě

Doplněním vitamínu C podpoříte přirozenou imunitu a také napomůžete k lepšímu vstřebávání železa. Vitamín C je proto důležitý nejen v podzimním období. Přispívá k normální tvorbě kolagenu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

A proč zrovna lipozomální vitamín C? Proč vám nestačí klasický vitamín C? Protože právě lipozomální forma je tou nejlépe vstřebatelnou a příjem vitamínu v této formě je nejefektivnější. Další výhodou je také její šetrnost při průchodu trávicím traktem.

vitamin_C_liposom

Darujte Vitamín C liposomal

BrainMax Vitamin D3

Vitamín D3 je důležitý jak pro přirozenou imunitu, tak i pro správný růst zubů a kostí. Proto stojí na třetím místě našeho pomyslného žebříčku „zdravých dárků”. 

Přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu, přispívá k udržení normálního stavu kostí, podporuje normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk.

A vitamín D3 najdete v dostatečném množství v produktu BrainMax Vitamin D3. Přírodní složení tohoto přípravku znamená, že je k tělu velmi šetrný a nemá prakticky žádné vedlejší účinky.

Kloubus na klouby

A v neposlední řadě se zde zaměříme na klouby. Senioři a lidé s vysokou fyzickou zátěží jistě ocení přípravky pro přirozenou funkci kloubů. Kloubní výživa je pro ně užitečným doplňkem stravy a ideálním dárkem nejen k Vánocům. 

Doporučit můžeme v takovém případě přípravek Kloubus, který přispívá k udržení normálního stavu kloubů a kostí a podporuje přirozený pohyb.

kloubus-krabicka-sklenicka

Chci darovat KLOUBUS

Zapomeňte na dárky, na které se jen práší

Chcete-li svým blízkým darovat skutečně něco, co pro ně bude užitečné, volte dárky, které jim pomohou zůstat přirozeně zdraví. Nezáleží na tom, zda jsou zrovna Vánoce, mají narozeniny, anebo jim prostě jen chcete udělat radost. Zapomeňte na dárky, na které sedá prach a vsaďte na zdraví.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner