MOVit - Zkušenosti, nejoblíbenější produkty, recenze

Značka MOVit se zaměřuje na produkci doplňků stravy a dalších preparátů důležitých pro vaše zdraví. V čem je výjimečná? Jaké jsou její nejpopulárnější produkty? A co na její výrobky říkají samotní uživatelé? Z následujících řádků se vše dozvíte.

 

O značce MOVit

Značka MOVit patří pod stejnojmennou společnost MOVit Energy s.r.o. Založena byla v roce 2020 lidmi, kteří tou dobou již měli bohaté zkušenosti s vývojem léčivých přípravků, ale také doplňků stravy. 

Dnes se tak dál pod záštitou značky MOVit podílejí na vývoji vlastních produktů a současně využívají ke spolupráci další externí odborníky.

 

Jak vznikají produkty pod značkou MOVit?

Celý výrobní proces je od počátku bedlivě kontrolován a jednotlivé suroviny jsou certifikované. Výroba probíhá v profesionálních laboratořích.

Takto pod rukama značky vznikají produkty, které kladou důraz především na dobrou vstřebatelnost

 

V čem jsou přípravky od MOVit unikátní?

Na trhu dnes již existuje nespočet preparátů, přičemž řada z nich skutečně obsahuje látky důležité pro vaše zdraví. Ovšem zcela stěžejní je právě to, jak je lidské tělo umí využít. A na to sází právě společnost MOVit.

Stejně tak MOVit přináší na tuzemský trh inovativní produkty, které si dosud mohli čeští spotřebitelé koupit primárně jen v zahraničí.

 

Nejoblíbenější produkty MOVit

MOVit nabízí celou řadu zajímavých produktů. K těm nejoblíbenějším patří zejména:

MOVit Lipozomální Vitamín C

MOVit Lipozomální Vitamín C 500 mg - Tento přípravek obsahuje vitamín C v lipozomální formě. Vitamín C vázaný v lipidech má vysokou biologickou dostupnost. Proto má vysokou účinnost, což se projevuje v mnoha rovinách.

Dostatečný přísun tohoto vitamínu se podílí především na normální funkci imunitního systému a ochraně buněk před oxidačním stresem. Napomáhá také ke snížení projevů únavy a vyčerpání a podporuje nervový systém. 

Má příznivý vliv také na vstřebávání železa a biosyntézy kolagenu, což zajišťuje normální funkci zubů, kloubů, svalů a kostí.

Přípravek se snadno užívá, postačí vám brát 1 až 2 kapsle denně. Užívat by tento preparát neměly děti do 6 let věku.

MOVit Kolagen Klouby + Kurkumin

MOVit Kolagen Klouby + Kurkumin - Jedná se o kloubní výživu, jejíž nejdůležitější složku tvoří kolagen Peptan® P 2000 LD. Společně s kurkuminem přispívá tento doplněk stravy k normálnímu stavu kostí a kloubů.

Vstřebatelnost kurkuminu je dále podpořena piperinem. Vzhledem k tomu, že je k biosyntéze kolagenu nutný také vitamín C, najdete ve složení tohoto výrobku i ten. Jedná se tedy o komplexní složení obsahující pouze kvalitně vstřebatelné látky.

Přípravek není určen pro těhotné a kojící ženy a malé děti. Není vhodné jej užívat coby náhradu pestré stravy.

 

Co na MOVit preparáty říkají uživatelé

Co na přípravky firmy MOVit říkají samotní uživatelé? Jak jsou s jeho produkty spokojeni? A jaké pozitivní účinky na sobě pozorují?

Vitamín C začínáme vždy brát kolem listopadu a končíme začátkem prvních teplých dnů. Doplňujeme si tak důležitý vitamín, který nám přes zimu chybí z důvodu malého výběru ovoce,” uvádí paní Lenka M.

Lipozomální vitamín C od MOVit Energy je opravdu skvělý. Podporuje moji imunitu na maximum a můžu říct, že i díky němu jsem se tento rok vyhla nachlazení,” doporučuje paní Zdena B.

Přípravek má výhodné balení a stačí jenom 1 tobolka denně,” chválí si paní Nikola P.

Potřebuji se kvůli práci a rodině udržovat v kondici, takže za mne super pomocník,” pochvaluje si pan Karel Z.

Movit energy K2 + D3 Forte 60 kapslí kupuji pravidelně. Skvělá cena i kvalita,” uvádí pan Aleš.

 

Vyzkoušejte přípravky od MOVit

Vyzkoušejte i vy přípravky od společnosti MOVit. Výše uvedené i spoustu dalších najdete na našem e-shopu. Stačí si jen vybrat. Více informací o jednotlivých produktech najdete v kategorii MOVit.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner