Superionherbs - Přednosti, produkty, zkušenosti

Vyvážená strava a zdravý životní styl jsou základním stavebním kamenem správného fungování vašeho těla. Uspěchaný život ovšem klade na váš organismus nemalé nároky a tak není příliš překvapivé, že ne vždy jsou v tomto ohledu jeho potřeby zcela naplněny. Právě v takovou chvíli mohou být užitečné potravinové doplňky, ideálně přírodní. A právě na takové se specializuje značka Superionherbs.

cordyceps1_1

Zkušenosti uživatelů

Na internetu, v internetových hodnoceních i diskusních fórech můžete nalézt řadu hodnocení lidí, kteří produkty značky Superionherbs užívali. Hodnocení převažují veskrze pozitivní a doporučující

Za všechny uveďme např. hodnocení BetaGlukanu od ověřené uživatelky Martiny na portálu Heureka:

Produkt jsem koupila tatínkovi. Asi po pěti dnech užívání přestal brát prášky na vysoký tlak, které užíval již dlouhodobě. Mám pocit, že celkově se mu posílila imunita a cítí se lépe.

Další pozitivní hodnocení nabídl např. registrovaný uživatel serveru zboží.cz, který popsal své zkušenosti s Curcuminem od Superionherbs takto:

Vřele doporučuji jako náhradu místo prášků na snižování krevního tlaku, které mívají řadu negativních vedlejších účinků.

Původ použitých složek

Všechny používané houby a rostliny jsou pěstovány v oblastech s nedotčenou přírodou přirozeným způsobem. Díky tomu jsou aktivní látky v pěstovaných rostlinách přítomny ve vyšším množství, než je obvyklé u průměrných divoce rostoucích hub.

Produkty v nabídce Superionherbs

Spektrum produktů nabízených pod značkou Superionherbs je opravdu široké. Na všechny produkty značky Superionherbs nabízíme dopravu zdarma. Následující patří mezi ty nejoblíbenější:

BetaGlukan

BetaGlukan je přírodní polysacharid, který svým působením dokáže podporovat imunitní systém. O tomto jeho pozitivním působení na lidský organismus vědí odborníci již dlouho a patří proto mezi oblíbené doplňky stravy. Více než padesát let výzkumu a tisíce studií prokázaly, že denní konzumace BetaGlukanu optimálně stimuluje makrofágy a výsledkem je silný obranný systém.

betaglukanObjednat BetaGlukan

 maxcell_betaglukan

zdroj: heureka.cz

 

Reishi

Reishi - houba, která nese český odborný název lesklokorka lesklá, je jednou ze základních ingrediencí tradiční čínské medicíny. Ta jejích vlastností využívá již více než 4 000 let. 

Extrakty používané pro výrobu doplňků Superionherbs jsou získávány z hub pěstovaných po dobu jednoho roku na kmenech dubů v prostředí čínských hor Wuyi chráněných UNESCO. 

Extrakt z „Božské houby“, jak se jí v Číně přezdívá, je vhodný pro podporu celkového dobrého stavu organismu a jeho obranyschopnosti.

ganoderma_strong-1

Objednat doplněk Ganoderma

Ashwagandha

Zdrojem extraktu je kořen indické rostliny ashwagandha, který se vyznačuje mimořádnou bohatostí na aktivní látky, vitamíny a minerály. Ne náhodou má ashwagandha přezdívku „indický ženšen“. 

I ona dokáže napomáhat ke správnému fungování řady částí a funkcí lidského organismu, jako jsou např. játra či krevní oběh.

Hericium

I houba známá jako hericium a přezdívaná „Lví hříva“ se v Číně používá odpradávna. Potravinové doplňky s obsahem hericia mohou díky svému komplexnímu složení napomoci k celkovému lepšímu stavu organismu.

Cordyceps

Cordyceps, česky housenice čínská, je houba, která parazituje na larvách, které následně celé pohltí. Potravinové doplňky z extraktu z této houby tak mají komplexní složení s aktivními složkami rostlinného i živočišného původu. I tento extrakt dokáže podpořit dobrý fyzický a psychický stav člověka.

cordyceps1Objednat Cordyceps

 

Curcumin

Curcumin – kurkumin – je extrakt z kořenu kurkumy. Jeho komplexní složení přispívá k pozitivnímu působení a podpoře fungování orgánů i správnému průběhu biologických procesů v lidském těle.

curcumin-1

Čaga

Čaga sibiřská je rostlina, která byla již v minulosti hojně využívána původními národy Dálného východu pro její pozitivní působení na lidský organismus. Konzumace čagy sibiřské podporuje imunitu a celkově dobrý stav organismu.

caga-1

Informace o značce Superionherbs

Pod značkou Superionherbs se skrývá české zastoupení britské společnosti Pharmacopea. Hlavním předmětem zájmu této společnosti jsou právě přírodní doplňky stravy využívající především rostliny a houby pocházející z oblasti Asie, především pak z Číny a Tibetu. V nabídce ale naleznete i extrakty z rostlin pocházejících třeba z Jižní Ameriky.

Výroba doplňků stravy značky Superionherbs

Produkty, které značka nabízí, jsou vyráběny postupy, které kombinují tradiční čínskou medicínu a moderní metody pro maximální čistotu a efektivitu a zároveň zachování všech aktivních složek dané rostliny.

Přípravky Superionherbs mohou podpořit celkové zdraví

Hledáte-li opravdu přírodní doplňky stravy, značka Superionherbs může být tou správnou volbou. Nezapomínejte ale, že potravinové doplňky nikdy nejsou náhradou vyvážené stravy a celkově zdravého životního stylu

Zároveň nic neléčí. Pouze přirozeně doplňují do těla chybějící látky a složky, které následně pozitivně působí na lidské zdraví.

 

Autor článku: Tomáš Hýbner